Προφίλ

Προφίλ

Η Trias Retail North εξουσιοδοτημένο υποκατάστημα της εταιρίας TRIAS RETAIL SYSTEMS η οποία ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και ταμειακών συστημάτων για καταστήματα λιανικής  πώλησης ή παροχής υπηρεσιών κάθε κατηγορίας και μεγέθους και αποτελεί μοναδικό προμηθευτή για τη συγκεκριμένη αγορά, δραστηριοποιείται από το 2001 με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξυπηρετώντας άμεσα και υπεύθυνα  την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

Αντικείμενο της  εταιρίας  αποτελεί αφενός η προώθηση, εγκατάσταση και υποστήριξη των προιόντων εξοπλισμού (Hardware), φορολογικών μηχανισμών και εφαρμογών    (Software) ως ενιαίο πακέτο και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και λύσεων σε περίπτωση βλάβης μετά την πώληση. Αφετέρου, υποστηρίζει νέες συνεργασίες με ενδιαφερόμενους ώστε να ενισχυθεί  το δίκτυο συνεργατών της TRIAS RETAIL SYSTEMS στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας και να καλυφθούν οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες.

Τα προϊόντα

Φορολογικές Ταμειακές Μηχανές και Μηχανισμός Σήμανσης Στοιχείων (ΕΑΦΔΣΣ) προηγμένων χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων, τού οίκου Ditron Srl Ιταλίας.

Εκτυπωτές τού οίκου Ditronetworks, Ιταλίας.

Οι λύσεις

Οι ολοκληρωμένες λύσεις τού οίκου ICG International (Ισπανίας), που προωθούμε και υποστηρίζουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα, καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε κατηγορίας και μεγέθους καταστημάτων λιανικής πώλησης, σε τοπική και κεντρική διαχείριση. Σύγχρονες εφαρμογές, που βασίζονται στην τεχνολογία Client/Server και βάση δεδομένων Microsoft SQL Server.

Hospitality:Εστιατόρια, Cafe, Bar, Fast Food, Disco

Retail & Fashion: Καταστήματα ένδυσης, υπόδυσης, ειδών σπορ, δώρων, αρωμάτων, Supermarkets, αλυσίδες καταστημάτων.