Μηχανογράφηση

Μηχανογράφηση

Από το 2001 έως σήμερα έχουμε μηχανογράφηση πάνω από 1500 επιχειρήσεις ανάμεσα σε αυτές και επιχειρήσεις γνωστές όπως η Ergon σε ελλάδα και ευρώπη, Waterland το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο, Βεργίδης αρτοζαχαροπλαστεία. Η ειδικότητα μας και αυτό που μας διαφοροποιεί είναι η άριστη γνώση που έχουμε πάνω στην μηχανογράφηση επιχειρήσεων εστίασης και επιχειρήσεων εντατικής λιανικής.

Το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα παραγγελιοληψίας εστίασης στην ελληνική αλλά και διεθνής αγορά. Έχει φανταστικό περιβάλλον χρήσης και είναι πολύ εύκολο στην λειτουργία του.

Το Front Retail είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις εντατικής λιανικής. Ο οπτικός σχεδιασμός του προγράμματος το καθιστά πολύ εύκολο στην χρήση του..

Τώρα και στη χώρα μας είναι πλέον διαθέσιμο το Front Hotel της ICG. Το ξενοδοχειακό πακέτο της ICG αριθμεί πάνω από 800 εγκαταστάσεις παγκοσμίως σε ξενοδοχεία όλων των μεγεθών. .

Το waiter 2 είναι ένα σύγχρονο & οικονομικό προϊόν παραγγελιοληψίας ,αφορά τον κλάδο της εστίασης και λειτουργεί σε περιβάλλον Android, είναι συμβατό με όλα τα Tableτ & Smartphone της αγοράς και για την λειτουργία του δεν χρειάζεται υπολογιστής.

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τις πωλήσεις σας και διάφορα άλλα στατιστικά του καταστήματος σας στο κινητό ή στο tablet σας. Με το ICG Report γίνετε πραγματικότητα.

Το e-Rest είναι ένας πολυγλωσσικός ηλεκτρονικός τιμοκατάλογος (menu) και έρχεται να αντικαταστήσει τον κλασσικό κατάλογο στην εστίαση. Παρουσιάστε το μενού στους πελάτες σας με φωτογραφίες των πιάτων σας και περιγράψτε λεπτομέρειες των φαγητών σας με συστατικά και θερμίδες.