Front Hotel

Front Hotel

Το Front Hotel βασίζετε σε τεχνολογία SQL Server για να διασφαλίσει το περιβάλλον πολλαπλών χρηστών, καθώς και την διαχείριση πολλαπλών ξενοδοχείων σε πραγματικό χρόνο. Είναι το πιο πλήρες εργαλείο για αυτό το είδος επιχείρησης, παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για την διαχείριση κρατήσεων, reception, room service… και προσαρμόζετε σε κάθε κατάλυμα ή ξενοδοχείο ξεχωριστά ανάλογα τις απαιτήσεις που έχουν.

Χάρης στο εύκολο και οπτικό περιβάλλον λειτουργίας του Front Hotel, ο χρήστης μπορεί να δει με μια ματιά την διαθεσιμότητα των δωματίων μεταξύ των ημερομηνιών, μπορεί εύκολα να κάνει κράτηση απλή ή κράτηση για group όπως και φυσικά με τον ίδιο εύκολο τρόπο check-in check-out.

Μπορεί να συνδεθεί με όλα τα προγράμματα της οικογενείας ICG όπως το Front Rest για την διαχείριση του εστιατορίου ή café-bar που ενδέχεται να έχει το ξενοδοχείο όποια κατανάλωση προκύπτει από τον πελάτη χρεώνεται αυτομάτως στο δωμάτιο του.
Υπάρχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την σύνδεση του Front Hotel με το Internet για την επίτευξη κρατήσεων Online.

Το Front Hotel μπορεί να διαχειριστή όλες τις δραστηριότητες ενός ξενοδοχείου Παρκινγκ, σπά, καθαριστήριο, υπηρεσία μεταφοράς από προς, καθώς και άλλες δραστηριότητες αναψυχής.

Η λύση είναι επεκτάσιμη και ταιριάζει στις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης, από ένα μικρό ξενοδοχείο, μέχρι μια αλυσίδα με διεθνή παρουσία.