Εξοπλισμός

Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός που προμηθευόμαστε για τις μηχανογραφήσεις είναι τελευταίας γενιάς τεχνολογίας, φροντίζουμε να είναι αξιόπιστος αλλά και το κομμάτι τις αισθητικής είναι κάτι που μας ενδιαφέρει αρκετά και για αυτό όλα τα προϊόντα εξοπλισμού μας έχουν άψογο design.

Το Beatle Pos είναι ένας υπολογιστής Point of Sale 15,6”, το περίβλημα από αλουμίνιο δίνει μια χαρακτηριστική μοντέρνα γραμμή.

Το ISPOS είναι ένα τερματικό Point of Sale με 15,6” οθόνη, σχεδιασμένο να υποστηρίξει τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Το ISPOSWP είναι ένα τερματικό Point of Sale με 15,6” οθόνη, σχεδιασμένο να υποστηρίξει τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Έχει ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή 80mm.

Το CashDro είναι ένα ηλεκτρονικό ταμείο (τύπου αυτομάτου πωλητή) ο πελάτης εισάγει το χαρτονόμισμα στην υποδοχή και του δίνονται αυτόματα τα ρέστα. Εγγυάται πάντα σωστό κλείσιμο ταμείο ανεξάρτητα πόσοι υπάλληλοι δουλεύουν.

Οι εκτυπωτές μας κατασκευάζονται στην Ιταλία από την Ditronetworks. Τα μοντέλα που διαθέτουμε έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται σε κάθε περιβάλλον Λιανικής ή χώρων εστίασης.

Δίνουμε την μέγιστη ακρίβεια βάρους, διαθέτουμε στην γκάμα μας και τους γνωστούς ηλεκτρονικούς ζυγούς της Omegabilance, δυνατότητα σύνδεσης με όλες τις εφαρμογές μας.